Instruktørerne

Udvikling og glæde på alle niveauer

Anna Engell Kjøller

Instruktør på følgende Gym Sydfyn hold

 • Skårup: Mix spring

Hubster-elev på Gymnastikhøjskolen i Ollerup

Aktiv gymnast på SG Dans 1 og Ollerups Elitehold

Jeg elsker den legende tilgang, der er til gymnastikken! For mig er grin, sved og udfordring nogle af nøgleordene til den gode træning, og det er også det jeg vil bestræbe mig efter at implementere når jeg selv underviser. For mig er det vigtigt at gymnasterne går fra træning med lysten til at lave mere gymnastik, og at de får vækket lysten til at lege.

Sofus Kramer

Instruktør på følgende Gym Sydfyn hold

 • Skårup, Mix spring
 • Tved, Store springbørn og små springbørn
 • GS Gudme, M&M-holdet
 • Ollerup, Juniorklubben
 • SG, SFO Spring og Byhaveskolen

Underviser Juniorholdet i SG

Aktiv gymnast på SG Senior Herrer Elite og Vejstrup Lilleholdet

Jeg er med for at skabe smil og godt humør på alle niveauer.
Jeg sagde jeg til at være instruktør, fordi jeg elsker at undervise og inspirere børn på alle niveauer. Min glæde ved at undervise er også at se en masse smil, hos en masse glade børn på sydfyn.

 

Matilde Hausted

Underviser på følgende Gym Sydfyn hold

 • Ollerup, Rytmehold og Dansehold

Hubster-elev på Gymnastikhøjskolen i Ollerup

Børn i bevægelse er et vigtigt grundlag for deres læring og udvikling fremover. Det er vigtigt at børn og unge tilegner sig kompetencer. Det er gymnastik med til at give dem; her får de mulighed for at afprøve, udvikle og udforske sig selv. Mit mål som instruktør er at give børn en god oplevelse med gymnastikken, så de går derfra med en følelse af at de kan noget. Jeg er som instruktør i en kontant læringsproces, hvor jeg har mulighed for at afprøve forskellige metoder. Derfor er mit job som instruktør givende for både mine gymnaster og mig.

Ida Sofie Helmer

Underviser følgende Gym Sydfyn hold

 • GS Gudme, “De seje”-springbørn

Elev på Gymnastikhøjskolen i Ollerup

“Jeg vil fokusere på at skabe et trygt gymnastik miljø hvor der er plads til sjov, samt rum til at både at blive inspireret og til at inspirere andre. Jeg synes det er vigtigt at alle skal have det godt, og at alle skal føle sig velkomne.”
 
“Jeg har sagt ja til af blive en del af Gym Sydfyn fordi jeg synes det er fedt at kunne give noget af mig selv til andre – især gymnastik, som er noget jeg selv brænder for. Derudover synes jeg det er fedt at planlægge og udarbejde træninger der har fokus på at have det sjovt samtidig med at gymnasterne udvikler sig. Jeg håber også på at kunne styrke mine træner kompetencer samt udvide min gymnastik horisont gennem Gym Sydfyn.”

Aske Niebuhr Rudolf

Underviser følgende Gym Sydfyn hold

 • Thurø, Mixspring

Instruktør på Juniorholdet i SG

Aktiv gymnast på SG Senior Herrer Elite og Lilleholdet

“Mit mål som instruktører at skabe et trygt fællesskab hvor man kan få en masse personlige sejre og oplevelser i form af gymnastikken.”
 
“Jeg har været instruktør i mange år og jeg elsker det. Som instruktør har man mulighed for at sætte et smil på sine gymnaster gennem gymnastikken og dens fællesskab. Jeg elsker at være kreativ og finde på nye og bedre måder at skabe det bedste læringsmiljø for målgruppen. Derudover Elsker jeg at lege, og mener at læring gennem leg er den bedste læring.”

 

Lærke Gregersen

Underviser følgende Gym Sydfyn hold

 • Tåsinge, Danceholdet

Instruktør på Dans 3 i SG

Aktiv gymnast på SG Dans

“Smil på læben, masser af gåpåmod og positive rammer at udfolde sig i, står jeg for.”

“Jeg startede med at gå til dans i det lokale miljø, da jeg følte mig tryg og turde udfolde mig i vante og positive rammer. Jeg er en pige med et kæmpe smil på læben og masser af gåpåmod. Et af mine største mål i dette projekt, er at inspirere piger til at udfolde sig blindt i dansens verden.”

 

 

Sofie Snogdal

Underviser følgende Gym Sydfyn hold

 • Tved, Små Springbørn

Aktiv gymnast på SG Elitepiger, SG Dans 2 og Vejstrup Lilleholdet

“Jeg vil gerne inspirere og give børnene et smil på læben. For mig er det vigtigt at børnene bevarer eller finder glæden ved gymnastikken. Jeg sagde ja til at være instruktør, fordi jeg gerne vil glæde andre, med det der glæder mig mest.”

 

Vil du være instruktør i sæson 2021/2022, så kontakt os her og giv din tilkendegivelse